Postani volonter

SIM Volontiranje

Ukoliko niste imali priliku da učestvujete u Igrama, a za isto više nemate mogućnosti, jer ste prerasli uzrasne kategorije, a želite biti deo najveselijeg druženja …Ukoliko želite da upoznate  nove prijatelje iz cele Srbije i želite saznati zbog čega su Igre zakon, prijavite se i budite volonter Sportskih igara mladih :)

Ako volite sport i druženje, priključite se našoj sportskoj ekipi i postanite deo najlepše sportske priče, animirajući decu da se prijave za učešće na Igrama. Volonter Sportskih igara mladih može biti svako: deca, mladi i stari, svi su pozvani da budu deo Sportskih igara mladih. Provešćete zanimljivo leto i upoznati nove ljude, doživećete nezaboravna iskustva. Volonteri koji se posebno istaknu u realizaciji Sportskih igara mladih, biće nagrađeni putovanjem na veliko finale u Split, a svaki volonter  na poklon će dobiti  majicu Sportskih igara mladih.

Sportske igre mladih su postale prepoznatljiv brend i najveća su manifestacija amaterskog sporta u Evropi, čiji je cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva među decom i mladima.

Pozivamo vas da zajedno učestvujemo  u Igrama!

Saznajte zbog čega su IGRE ZAAKOOON!

 

Želiš li i ti postati SIM VOLONTER?

Pošalji e-mail sa naslovom "Želim da budem Volonter SIM" na adresu [email protected]  sa svojim imenom i prezimenom, brojem telefona i nazivom mesta u kojem stanuješ. Potrebno je da nam pošalješ i CV.

Koordinator za volontere će te kontaktirati i obavestiti o volonterskim aktivnostima Sportskih igara mladih.