SIM-ovci briljirali u Kragujevcu

Teniseri i šahisti na visini zadatka u srcu Šumadije 6. juna 2020.

SIM-ovci briljirali u Kragujevcu

sub, 06. juni 2020.


Turniri su se nastavili, o Igrama se priča. U Kragujevcu nas je dočekalo nestrpljenje SIM-ovaca, pomešano sa osmesima zadovoljstva i ozbiljnim licima koja su govorila da je koncentracija na najvišem nivou. Taktika na 64 polja se već danima unazad razrađivala, a reketi su odavno bili našpanovani. Samo da vidite tu tišinu kada su počeli dueli za šahovskom tablom, kao nekada kada je naš čuveni Ljubojević igrao protiv Kasrpova.

Sportska borilišta su konačno otvorena, a naši mali šahisti i teniseri dobili priliku da pokažu šta sve umeju sa reketima i figurama. Bekhend paralela, forhend, spin, gambit, sicilijanska odbrana, mat, spakovani su u SIM paket začinjen dodelom priznanja za koju je bila zadužena naša sportska direktorka Zorica Mijatović.

Na kraju uspešnog dana, samo jedna stvar zanimala je naše SIMovce - kad Igre opet stižu u srce Šumadije.

Posebnu zahvalnost SIM Srbije uz medije, na podršci u realizaciji svih aktivnosti duguju i pulu sponzora: generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje i kompanijama Coca-Cola i Coca-Cola HBC, Banka Poštanska štedionica, Elektroprivreda Srbije, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija.