Sastanak glavnih koordinatora

U hotelu M održana sednica Organizacionog odbora Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2019.

Sastanak glavnih koordinatora

čet, 18. april 2019.


U hotelu M održana je sednica Organizacionog odbora Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2019. godinu. Sastanku su prisustvovali glavni koordinatori, svih gradova domaćina Karavana radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, koje će se ove godine održati u 25 gradova naše zemlje. Ivana Jovanović, je na početku pozdravila sve prisutne i poželela im novu zajedničku uspešnu godinu u realizaciji Igara. Svečano otvaranje Sportskih igara mladih za region, kao što je poznato biće održano 15. maja od 10.00 časova, na Trgu Slobode u Novom Sadu. Prestonica mladih Evrope za 2019. tako će 15. maja dočekati goste iz regiona, uz zajedničku saradnju sa predstavnicima grada Novog Sada. Ovaj datum je inače i Svetski dan porodice.

Grad Novi Sad i Igre će pokloniti koncert grupe Frajle, koji će istog dana biti održan, na Trgu Slobode, sa početkom od 21.00. Inače Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije svoj šesti rođendan proslaviće u saradnji sa gradom Sremska Mitrovica, koji je od osnivanja Igara zajedno uz nas. Rođendan će biti proslavljen spektakularnim koncertom Parnog Valjka 31. maja od 21.00 časova.

Posebnu zahvalnost dugujemo pulu naših sponzora – našem generalnom sponzoru Komapniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca Cola koja je svim srcem uz Igre, Banci Poštanskoj štedionici, Elektroprivredi Srbije, Telekomu Srbija – MTS i Podravki Srbije.