Prijavite se za sezonu 2020.

Počelo prijavljivanje za novu sezonu Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije koja uskoro startuje

Prijavite se za sezonu 2020.

čet, 28. maj 2020.


Nova sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije je pred nama. Čarolija Igara se nastavlja. I zvanično smo u Priboju pritisnuli dugme i otvorili smo online prijave za veliki broj gradova. Prijavi se već sada: odaberi svoj omiljeni sport i grad u kome želiš da se takmičiš i popuni onlajn prijavu.

Pratimo uputstva nadležnih institucija, pa ćemo, u skladu s njima, naknadno objaviti datume i termine svih takmičenja. Do tada - vredno vežbajte i spremajte se za sportske avanture u koje Viktor jedva čeka da vas povede!

Veliko interesovanje kao i prethodnih godina vlada za vaš omiljeni turnir u malom fudbalu Coca - Cola kup. Ako i ti svaki slobodan trenutak provodiš na fudbalskom terenu i sanjaš da budeš uspešan kao naš ambasador Nemanja Matić, prijavi se i postani deo najuzbudljivijeg i najmasovnijeg sportskog takmičenja u ovom delu sveta!

A u ovoj sezoni za Coca-Cola Cup mogu da se prijave i DEVOJČICE, za koje će takođe biti organizovani turniri.

Link za prijave: http://prijava.igremladih.org/srbija/

Posebnu zahvalnost SIM Srbije uz medije, na podršci u realizaciji svih aktivnosti duguju i pulu sponzora: generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje i kompanijama Coca-Cola i Coca-Cola HBC, Banka Poštanska štedionica, Elektroprivreda Srbije, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija. Inače, Prva sednica Organizacionog odbora SIM Priboj 2020. najavljena je za sredu, 20. maj.