NIS ZA SIMOVCE ORGANIZOVAO REVIJALNE UTAKMICE SA JUNIORIMA KK "PARTIZAN"

U okviru Regionalnih finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih održani su i turniri 3x3. Čačak je bio domaćin najboljih ekipa iz Zapadne Srbije, ali i posebne revijalne utakmice u organizaciji kompanije NIS.

NIS ZA SIMOVCE ORGANIZOVAO REVIJALNE UTAKMICE SA JUNIORIMA KK

uto, 20. juni 2023.


Na terenima se igrao odličan basket. U ženskoj konkurenciji u izuzetno jakoj konkurenciji, plasman na Državno finale izborile su prošlogodišnje pobednice Međunarodne završnice u Splitu, ekipa „Alo Požega“ iz Požege. U muškoj konkurenciji, iako su važili za favorite, prošlogodišnji putnici u Split ekipa „Šomijeva banda“ iz Čačka koja je put na Regionalno izborila tek na turniru u Ćupriji, ostala je bez plasmana na državnu završnicu. Sjajan turnir odigrali su njihovi sugrađani, pobednici Karavana radosti i prijateljstva u Čačku, ekipa „Loznica city“, koji su se zasluženo okitili zlatnim medaljama.

Simvcima je i ove godine podršku pružila kompanija NIS. Pobednici turnira u basketu u Čačku i Sokobanji odigrali su, zahvaljujući kompaniji NIS, revijalne utakmice sa svojim vršnjacima iz KK „Partizan“. Kao i prethodnih godina, kompanija NIS podržava ideju Dunav osiguranje Sportskih igara mladih da se svako dete bavi sportom, druži i sazreva u duhu fer-pleja i poštovanja različitosti. Utakmice sa najboljim juniorima KK „Partizan“ bile su podstrek i nagrada za učesnike SIM 3x3 turnira, koji promovišu ove vrednosti u odrastanju dece i mladih.

Pored podrške u Čačku, revijalna utakmica u organizaciji kompanije NIS, odigrana je i u okviru Karavana radosti i prijateljstva u Sokobanji.