NIS nastavio podršku sportu

U okviru Igara u Čačku posebno veliko interesovanje SIM-ovaca izazvao promotivni turnir u baksetu „3 na 3” za srednjoškolce, koji su organizovali Grad Čačak i Kompanija NIS (Naftna industrija Srbije) – višegodišnji prijatelj Dunav osiguranje Sportskih igara mladih

NIS nastavio podršku sportu

ned, 06. septembar 2020.


Sportske igre mladih oduševile su i Čačak. A u okviru Igara posebno veliko interesovanje SIM-ovaca izazvao je promotivni turnir u baksetu „3 na 3” za srednjoškolce, koji su organizovali Grad Čačak i Kompanija NIS (Naftna industrija Srbije) – višegodišnji prijatelj Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, koji sa Igrama deli iste vrednosti – podršku mladima i želju da pruži doprinos promociji omladinskog sporta i afirmiciji zdravog načina života i pravilnog razvoja dece.

Početak turnira označio je gradonačelnik Todorović podbacivanjem košarkaške lopte. NIS se pobrinuo da Čačanima, košarkašima, učesnicima u Igrama ovaj dan ostane u dugom sećanju i omogućio im duele sa klincima iz juniorske ekipe КK „Partizan MTS“, čiji je ova kompanija višegodišnji generalni sponzor. A gradonačelnik je dobio i uramljeni dres sa potpisima igrača crno-belih.

Mladi ljudi posvećeni sportu dobili su tako priliku da se takmiče i, što je još važnije, upoznaju i druže. NIS je time nastavio podršku omladinskom sportu, prepoznajući važnost koju ovakve manifestacije imaju za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona zahvaljujući kojima Srbiju nazivaju sportskom nacijom.