NAGRADA "DRAGUTIN TOMAŠEVIĆ" ZA SPORTSKE IGRE MLADIH

Svečanim skupom u petrovačkom Kulturno-prosvetnom centru, u prisustvu mnogobrojnih zvanica, 2. juna obeležen je Dan opštine Petrovac na Mlavi, na kome su dodeljena opštinska priznanja.

NAGRADA

ned, 04. juni 2023.


Kao dugogodišnjem partneru, Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih dodeljena je nagrada “Dragutin Tomašević”, kao poseban vid društvenog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u oblasti sporta. Predsednici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Mariji Mihajlović nagradu je uručila narodna poslanica Nataša Ivanović. Predsednica Igara osvrnula se na saradnju sa opštinom Petrovac na Mlavi:

- Veliko hvala predstavnicima opštine Petrovac na Mlavi koji su prepoznali rad Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Ova nagrada je kruna onoga što smo zajedno radili prethodnih godina u interesu dece iz ovih krajeva. Deca su nam uzvratila na najbolji način učestvujući u Igrama, odličnim rezultatima i ponašanjem za ponos na Državnim finalima kao i na Međunarodnoj završnici. Hvala mnogo i Sportskom savezu opštine Petrovac na Mlavi i našem koordinatoru Dejanu Miloševiću koji su sve ove godine podrška Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih u misiji promocije fer-pleja, tolerancije, druženja i zdravih stilova života.

Ove godine Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih održaće se u Petrovcu na Mlavi u Banji Ždrelo:

- Kruna naše saradnje je činjenica da će se druženje najboljih Simovaca iz Srbije ove godine održati u Banji Ždrelo. Sigurna sam da će deca uživati i da će iz Petrovca na Mlavi poneti najlepše uspomene.

Državno finale održava se od 10. do 18. jula.