DA LI STE SPREMNI ZA NOVE COCA COLA CUP TURNIRE?

Posle Leskovca, Sombora, Žablja i ostalih mesta, širom Srbije nastvljaju se kvalifikacioni tuniri u malom fudbalu za dečake i devojčice 2007. godište i mladje.

DA LI STE SPREMNI ZA NOVE COCA COLA CUP TURNIRE?

uto, 21. mart 2023.


Već u ponedeljak 27. marta fudbal će se igrati u Jagodini u Sportskoj hali. Pre početka turnira, od 9.30h održaće se i ekološka radionica „Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo našu planetu“. Naredni turnir igra se 29. marta u Senti, potom se najbolji fudbaleri i mladi ekolozi druže u Ljuboviji 31. marta i u Malom Zvorniku 1. aprila.

I početak aprila rezervisan je za takmičenja dece koja vole najvažniju sporednu stvar na svetu, tako da će se Coca Cola Cup turniri igrati 4. aprila u Gornjem Milanovcu (hala Breza), 5. aprila u Inđiji („Leje“), 6. aprila u Subotici, a 8. aprila uz Coca Cola Cup u Negotinu će se održati i ekološka radionica „Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo našu planetu“.

Za Coca Cola Cup, ali i turnir u malom fudbalu (dečaci 2012. godište i mlađi) mogu se spremati ekipe iz Obrenovca i okoline. Turnir će se održati na stadionu FK „Rojkovac“ 18. aprila.