Coca-Cola CUP 2019. turnir u Rakovici

Održan prvi turnir Coca-Cola CUP 2019. na kojem je trijumfovala ekipa Ade

Coca-Cola CUP 2019. turnir u Rakovici

sub, 27. april 2019.


Iza nas je još još jedan dan za pamćenje. Osmesi, radost, pozdravljanja i potezi koji su izazivali aplauze gledalaca, obeležili su prvi turnir Coca-Cola CUP 2019, koji je održan na terenima FK Rakovica u Beogradu. Igralo se na četiri terena, ritam je bio odličan, mališani puni elana i energije.

Svaka ekipa trudila se da pokaže što više. A među timovima bila je i ekipa Radinac, koju je vodio Adamović Aleksandar. Stigli su iz Smedereva i pokazali su raskošni talenat. Bili su ubedljivi u razigravanju i plasirali su se u polufinale. Mečevi polufinala, su izazvali oduševljenje svih prisutnih. Oba meča završena su nerešeno, pa se pristupilo izvođenju penala.

A u finalu, Olimpik II je bio favorit, po pruženim partijama iz ranijih utakmica na turniru. Ipak, ekipa Ade je baš u finalu odigrala najbolju partiju, pa su se na kraju radovali ubedljivoj pobedi.

Sportska direktorka Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, Zorica Mijatović, podelila je diplome ekipama koje su igrale finale. A pobednički tim Ada pozirao je i sa našom maskotom Viktorom. Oni su nam poručili da jedva čekaju Državno finale Coca-Cola CUP-a Srbije i da će im biti još lakše, zbog činjenice da njihov tim cele sezone trenira baš na Adi Ciganliji.

Tako je prvi ovogodišnji turnir u malom fudbalu u glavnom gradu uspešno završen. O mečevima će se pričati narednih dana.

Hvala kompaniji Coca-Cola, koja je dugogodišnji partner Sportskih igara mladih. Ove sezone čeka nas puno sjajnih mečeva i još više druženja kroz turnire u malom fudbalu, širom Srbije.